UNA APP “DECUENTOS”

La importància de la narració oral i dels contes és inqüestionable, i per això la Fundació Germán Sánchez Ruipérez reivindica de nou el seu valor i el seu sentit dins del context actual de lectura amb el llançament de DeCuentos, una aplicació de vídeo-relats gratuïta creada pel Centre Internacional del Llibre Infantil i Juvenil (CILIJ), que conté una selecció de 30 vídeos que combina històries tradicionals i modernes que es renovarà periòdicament amb l’afegit de contes nous.

Aquesta App (que pots descarregar ací) ens ofereix una selecció de vídeo-relats breus en la qual els sons i les veus, les mans, les siluetes i els objectes reinventen els contes de sempre i ens descobreixen altres nous per a mirar, escoltar i entretenir-se amb ells en quantes ocasions i llocs es vulga, ja que l’aplicació permet descarregar-los, afegir-los a favorits i compartir-los.

DeCuentos és un producte d’entreteniment especialment pensat perquè pares i fills gaudisquen junts de contes infantils en castellà, anglès i francès. També constitueix un recurs molt aprofitable per a les biblioteques i altres espais que treballen amb xiquets i famílies.Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s