EL MOLINAR, FONT DE VIDA

Històricament, les aigües d’Alcoi han estat font de vida i de riquesa. El seu aprofitament ha estat, des de fa segles, una tasca vital per al creixement de la ciutat.
L’Ajuntament d’Alcoi, a través del Departament de Medi Ambient, ens presenta la unitat didàctica El Molinar, font de vida, que aprofita l’efemèride del primer centenari de la construcció de la cúpula del brollador, per a donar a conéixer l’important patrimoni cultural vinculat a la distribució i ús de les aigües del Molinar, així com el medi geogràfic en què s’originen.
Conéixer la gestió de les aigües del Molinar, la importància de la xarxa de dipòsits i canalitzacions que avui ens permeten gaudir a les cases d’aigua corrent, així com el testimoni d’algunes persones que han estat estretament vinculades al Molinar, són necessaris per a comprendre l’actual forma de vida de la nostra societat.
En El Molinar, font de vida podreu fer un recorregut a través de la història de la ciutat, del seu espai físic i d’alguns protagonistes que us aproximarà a aquest element imprescindible per a les nostres vides: l’aigua.

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s