RECERQUES DEL MUSEU D’ALCOI

El passat dilluns es va realitzar la presentació de l’últim número de la revista alcoiana d’arqueologia Recerques del Museu d’Alcoi, que ja ha arribat al número 22-23.

Aquesta revista va començar a publicar-se l’any 1992 i es tracta d’una publicació anual que divulga els estudis referents a l’arqueologia de les comarques centromeridionals valencianes, encara que no està tancada a altres disciplines com la paleontologia, l’etnologia, la museologia, la restauració, etc. Així mateix, dóna a conéixer la memòria anual de les activitats del nostre Museu Arqueològic Municipal “Camil Visedo Moltó”.

Al llarg d’aquests 23 números editats pel Museu el nombre d’articles és realment important, igual que la temàtica tractada: prehistòria, arqueologia industrial, de salvament, etc. A més a més, cal destacar la importància de molts dels arqueòlegs i historiadors que han publicat al Recerques, àmpliament reconeguts en l’àmbit científic i acadèmic.

Per suposat podeu trobar tota la col·lecció completa a les nostres biblioteques, inclòs l’últim número, encara que si voleu consultar-la còmodament des de casa, podeu fer-ho a través de la pàgina web de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), on trobareu tots els articles en format PDF.

ImatgeImatgeImatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s