XII LECTURA COL•LECTIVA DEL TIRANT LO BLANC

Un any més, i en van dotze, la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals d’Alcoi i la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià s’uneixen per a organitzar la LECTURA COL•LECTIVA DEL TIRANT LO BLANC. Enguany la lectura serà el divendres 21 de novembre al Col•legi Públic Horta Major.
La novel•la valenciana Tirant lo Blanc és l’obra del gènere de cavalleries més internacional en la nostra llengua. Va ser editada el 20 de novembre de 1490 i, per això, cada any les Biblioteques d’Alcoi i la Coordinadora proposem un acte senzill però ben útil: llegir en veu alta i per moltes persones una de les nostres obres literàries senyeres del segle d’or.
Pel matí la lectura està reservada als escolars, i comptem amb la participació dels següents centres: CP Horta Major, IES Andreu Sempere, CP El Romeral, CEE Tomàs Llàcer i Col•legi La Presentació (Carmelites).
La sessió de la vesprada està reservada per als adults i com és costum la lectura comença amb unes paraules introductòries d’una persona de referència de la nostra llengua i cultura. En aquest cas la persona escollida és Verònica Cantó, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.
En total està previst que hi participen unes 150 persones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s