EL LLIBRE DEL MERCAT DE SANT ROC

13-Llibre del Mercat de Sant RocEn 1954 va obrir les seues portes el Mercat de Sant Mateu, el primer mercat municipal d’Alcoi. Molt prompte es van adonar que els metres quadrats que s’havien construït eren insuficients per a la ciutat. Les protestes i la demanda d’espais va obligar l’Ajuntament a estudiar una solució: la construcció d’un nou mercat.
Aixa, aquell mateix any de 1954 es va encarregar el projecte del Mercat de Sant Roc, entre els carrers Cid i Entença. La seua construcció es va veure afectada per nombrosos contratemps, encara que finalment es va inaugurar el 7 de juliol de 1959, convertint-se des d’aquell moment en un important agent dinamitzador del barri.
El Mercat de Sant Roc té la gestió assumida pels mateixos venedors des de l’any 1998, els quals apliquen noves fórmules en aquesta gestió: màrqueting, publicitat, promocions, etc. La qualitat dels seus serveis va fer que el 2011, per mediació de la Conselleria d’Industria, Comerç i Innovació, el Mercat rebera el reconeixement i certificat de Mercat d’Excel•lent Nivell Bronze.

Deixa un comentari