BIBLIOTECA DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC “CAMIL VISEDO I MOLTÓ”.

03-Biblioteca Museu Arqueològic_edificiConeixes la nostra biblioteca del Museu Arqueològic “Camil Visedo i Moltó”?

Aquesta biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi i està ubicada en un dels edificis més notoris de la ciutat, el que va ser Casa de la Vila des de 1572 fins a 1835. Actualment, i des dels anys quaranta, alberga el Museu Arqueològic “Camil Visedo Moltó” on pot admirar-se una important selecció de troballes arqueològiques d’Alcoi i les zones dels voltants, destacant per exemple els ploms trobats al jaciment de La Serreta o l’àmplia col•lecció numismàtica.
A l’última planta d’aquest antic edifici, podem trobar una xicoteta biblioteca especialitzada que conté quasi quatre mil títols sobre arqueologia, a més d’un gran nombre de revistes, també especialitzades sobre aquest tema, i que el Museu rep en la majoria dels casos per intercanvi de les seues publicacions (revista Recerques, monografies sobre jaciments alcoians…) amb altres institucions.
Amb el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Generalitat Valenciana podeu accedir a aquesta biblioteca en horari de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h. Descobreix-la!!!

03-Biblioteca Museu Arqueològic_biblio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s