ACTIVITATS CULTURALS A ALCOI

Demà dijous l’agenda cultural a la nostra ciutat està farcida d’activitats. A les 19 h, al Club d’Amics de la UNESCO, l’alcoià Daniel Ibiza realitzarà la presentació del seu llibre La pràctica del caos, una novel·la negra en la qual es desenvolupa la història de Danilo i els seus amics, que pertanyen a una organització dedicada al tràfic de drogues i altres activitats delictives. L’argument està narrat per diverses veus amb personalitats marcades, que basculen entre la lleialtat i la traïció. A les 19’30 h, a la seu de Compromís, el sociòleg Toni Mollá i el periodista Manolo Jardí, extreballadors de Canal Nou, presentaran el seu llibre Reset RTVV. Per una televisió pública, valenciana i de qualitat.   A les 20 h, al carrer El Camí, 83, segona de les conferències sobre cultura vegetariana naturista impartida pel sociòleg Josep Maria Rosselló que porta per títol Demografia i ordenació: població i territori.

12-La práctica del caos 12-Reset RTVV

A les 20 h, al Centre Cultural Ovidi Montllor, presentació del llibre Gegants de gel, una novel·la de Joan Benesiu. L’acte estarà presentat per Jordi Botella i Vicent Luna.

Finalment, també a les 20 h, al Centre Cultural Mario Silvestre, inauguració de l’exposició Col·lecció d’Art Ajuntament d’Alcoi. Catàleg d’escultures i obra gràfica. Aquesta mostra estarà oberta entre el 26 de març i el 30 d’abril de dilluns a divendres laborals en horari d’11’30 a 13’30 h, i de 17’30 a 20’30 h. 12-Exposició col·lecció Ajuntament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s