LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS 2015 A LA BIBLIO

08-Festes de Moros i Cristians 2015_1Com cada any, després de les nostres festes de Moros i Cristians, es publiquen DVDs, monogràfics, etc. sobre les mateixes. Aquest any no ha sigut diferent i són moltes i molt diferents les publicacions realitzades i que ja pots trobar a les nostres biblioteques.
En primer lloc, ja teniu disponible a les tres biblioteques el DVD editat per Visual sobre les festes. 90 menuts per a poder tornar a gaudir de la Nostra Festa.

També trobem el llibre 5 càrrecs una festa, una publicació monogràfica sobre les festes de Moros i Cristians. Recull imatges sobre els càrrecs: capitans, alferes i sant jordiet, amb textos detallats dels diferents actes de la trilogia: boatos, ballets i música de les entrades, processons, ambaixades, etc. Un llibre per a recordar les sensacionals festes que acabem de viure.
Altre monogràfic amb imatges de les festes és Les Festes : Moros i Cristians Alcoi 2015, de Paco Grau, l’autor del cartell de les Festes d’aquest any. Com sempre (publica aquests llibres des de l’any 1996) és un llibre de magnífiques fotografies sobre la trilogia festera: himne, entrades, dia de Sant Jordi i dia de l’Alardo, i compta amb textos de Javier Llopis.

Ja per a acabar, una publicació molt innovadora, es tracta d’Alcoi 2015 : especial entrada. La publicació està realitzada per la impremta Grupo Entrehoras, i és una xicoteta selecció de fotografies de les entrades. El fet nou radica en què incorpora la visualització d’algunes de les fotos mitjançant una aplicació gratuïta anomenada “Bisual” i desenvolupada per l’empresa Entrhoras, que està basada en tecnologia de reconeixement òptic i que ens permet, des del mòbil, vore i escoltar alguns dels moments més interessants de la Festa.

08-Festes de Moros i Cristians 2015_308-Festes de Moros i Cristians 2015_2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s