NOVES ÀREES DE COBERTURA DE LA ZONA WIFI A ALCOI

La Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat, ha ampliat les àrees de cobertura de les zones wifi per permetre les connexions gratuïtes dels usuaris a diferents barris de la ciutat. A més, s’han establert les condicions per a què els usuaris obtinguen l’accés a la xarxa.
La primera zona wifi es va establir a la Glorieta, on des de fa setmanes es pot accedir a internet. També al Centre Cervantes Jove (CCJ) hi ha cobertura disponible, que s’amplia al jardí posterior de l’edifici. Des d’aquesta mateixa setmana, també hi ha cobertura a la plaça de la Font de l’Estrela, junt a la Biblioteca Central, i a la plaça d’Enric Valor, on se situa l’Agència de Lectura de la Uixola. I els serveis tècnics de l’Ajuntament estan ja treballant per a que en pocs dies estiga disponible la xarxa també a les àrees verdes que envolten el Centre Social de la Zona Nord, dotant així d’una àmplia àrea de wifi gratuït al barri. També s’està estudiant actualment on habilitar una zona a Santa Rosa, una intervenció que està pendent d’ampliar la xarxa de fibra òptica de l’Ajuntament.
Pel que fa a les condicions d’ús, s’ha acordat que siguen les mateixes que per l’obtenció del carnet de lector de la Xarxa de Biblioteques. D’aquesta manera, aquells que vulguen ser usuaris de les zones wifi han d’adreçar-se a qualsevol de les biblioteques per obtindre l’accés. Tota la informació, ací.
El regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia explica que “el projecte continuarà ampliant-se fins que dotem del màxim de zones wifi a tots els barris de la ciutat. Creiem que és molt positiu facilitar l’accés a la xarxa al màxim nombre de ciutadans, perquè és un dels objectius de la Smart City, i perquè suposa obrir a tothom la possibilitat de gaudir d’internet”.Xarxa wifi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s