NICO TEROL, EL ‘TIO PIAM’ I ELS PERSONATGES DEL ‘BETLEM DE TIRISITI’ EN LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘KRISIS CON K’

02-Krisis El passat dimarts 29 de setembre, la Biblioteca Central d’Alcoi va acollir la presentació de la novel·la Krisis con K, del periodista alacantí Pedro J. Bernabeu, amb la presència d’alguns dels seus protagonistes: Nico Terol, campió mundial de motociclisme en 2011, el ‘Tio Piam’, i dos personatges del ‘Betlem de Tirisiti’ (“l’agüelo” i Tereseta), gràcies a la col·laboració del Grup de Danses Carrascal.

La novel·la Krisis con K, recull la vida del jove Jorge, les seues experiències i somnis, i entre llegendes, mitologies i realitat. Quasi un terç del llibre Krisis con K discorre a Alcoi i a la comarca, per la qual cosa l’autor va agrair el fet que alguns personatges del 2-Krisisllibre participaren en la presentació del llibre. El ‘Tio Piam’ ens va fer gaudir amb el seu pregó anunciant la vinguda dels Reis d’Orient, mentre ‘l’agüelo’ i Tereseta representaren una breu escena costumista del centenari Betlem de Tirisiti.

Pedro J. Bernabeu, qui ha signat el llibre amb el pseudònim G. Taylor, és antic redactor del periòdic La Verdad i de Radio Orihuela, i el seu pseudònim en anglès està pensat per al mercat internacional, perquè en uns mesos la novel·la estarà disponible en versió íntegra en anglès.

El 80% dels beneficis de la novel·la estan destinats a projectes d’Unicef, Creu Roja i Educo de suport a la infància a l’Àfrica, l’Índia i Amèrica, en els quals també participa l’autor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s