XXI JORNADA DE SOCIOLINGÜÍSTICA A ALCOI.

Hui divendres dia 4 i demà dissabte dia 5, s’inaugura la XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi, que en aquesta ocasió porta per títol La política lingüística: element de cohesió vertebració. La transversalitat del valencià.
La Jornada de Sociolingüística d’Alcoi té lloc cada any al voltant de la relació entre llengua i societat, concretament amb l’objectiu d’analitzar i debatre sobre l’ús del valencià i aconseguir la normalitat del seu ús en tots els àmbits socials.
Per a això s’hi tracten temes actuals i interessants per a la nostra comunitat lingüística, tenint en compte també els elements teòrics i pràctics d’altres llengües minoritàries de l’estat i europees.
Els debats, diàlegs, taules redones i ponències dels experts convidats es complementen amb activitats culturals diverses com concerts, rutes, representacions teatrals, monòlegs, etc.
Amb aquesta nova jornada, seran vint-i-una edicions de la Jornada de Sociolingüística, que han fet que a hores d’ara es consolide com un referent en l’estudi de la situació social de la llengua.
La Jornada de Sociolingüística té lloc actualment al Campus d’Alcoi de la UPV i està organitzada per la Universitat Politècnica de València, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Ajuntament d’Alcoi, la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el Centre Ovidi Montllor, amb la col•laboració de la resta d’universitats públiques valencianes.
Si estàs interessat en aquest tema i vols consultar les actes publicades de les anteriors jornades, sols has de passar per la Biblio i endur-te-les en préstec.

02-Jornada de Sociolingüística

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s