COCENTAINA. ARQUEOLOGÍA Y MUSEO

Cada any, el Museu Arqueològic Provincial d’Alacant realitza una exposició dedicada a un museu municipal de la província, i per a cada ocasió edita un completíssim catàleg on apareixen les peces utilitzades per a l’exposició, però també diferents articles sobre els jaciments d’on provenen aquestes peces, la història de la institució arqueològica municipal que les alberga, la història arqueològica al municipi, etc. Per les sales del MARQ ja han passat peces provinents dels museus de localitats com Villena, Calp, La Vila Joiosa, Novelda, Xàbia, Oriola, Crevillent i Alcoi, entre altres.
L’última exposició, que ha pogut visitar-se des d’octubre de 2015 fins a febrer de 2016, ha versat sobre peces del poble veí de Cocentaina. El catàleg que l’ha acompanyada inclou, a més del catàleg de les peces exposades, una trentena d’articles de diferents i reputats autors, com Josep Lluís Pascual Benito, Mauro S. Hernández Pérez, Manuel Olcina Doménech, Primitivo J. Pla Alberola… o els alcoians Ignasi Grau Mira, Josep Torró i Josep María Segura Martí.
Pots trobar aquest interessant catàleg per a la seua consulta a la biblioteca del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo i Moltó.

03-Cocentaina, arqueología y museo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s