NOU CICLE EXPOSITIU A ALCOI

Amb la inauguració el passat dimarts 30 de maig de l’exposició Instants de la fotògrafa alcoiana Juani Ruz, s’ha iniciat un nou cicle expositiu a la nostra ciutat.

Instants pot visitar-se al Casal Ovidi Montllor fins al pròxim 29 de juliol, i es tracta de la selecció de les millors fotografies d’aquesta professional per al periòdic Información. Juani Ruz proposa un recorregut per les diferents facetes de la vida d’una ciutat com la nostra a través d’imatges que ens mostren la Nostra Festa, retrats, esdeveniments esportius, temes socials, etc.

La segona exposició porta per títol Artistes i poetes. Tribut a Joan Valls, i és un homenatge a aquest poeta dins la celebració del seu centenari. Els artistes que han participat en aquesta mostra són molts: Roc Candela, Ximo Canet, Dori Cantó, Jesus Cees, Vicent C.V.D. Spek, Eduard Corbí, Luisa Fuster, Nuria Fuster, Eduard Galbis, Milà Gómez, Mònica Jover, Rafael Llorens Ferri, Alfons Martin del Burgo, Aurelia Masanet, Sento Masià, Antoni Miró, Jesus Mullor, David Pastor, Mauro Pastor, Mª Lluisa Pérez, Xavier Pérez Vaquer, Enric Piera, Bea Rico, Paco Sempere, Silvia Sempere, Manuel Solbes Arjona i Jordi Vila. Es pot gaudir d’aquesta mostra al Centre Cultural Mario Silvestre fins al dia 28 de juliol.

Per a acabar, a la Llotja de Sant Jordi trobem La pintura de Xavier Lorenzo, mostra que podrà visitar-se fins al 30 de juliol i que presenta diferents obres d’aquest alacantí al llarg de la seua prolífica trajectòria, en la qual ha anat evolucionant des de l’art figuratiu a l’abstracció, per a tornar a l’art figuratiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s