eBiblio

e_biblio

Recorda que estos dies estarem tancats al públic fins que es restablisca la normalitat. L’equip d’Arxiu i Biblioteques d’Alcoi continuem treballant de forma interna i vos atendrem els dubtes i les renovacions via telefònica (965537143) o via correu electrònic (biblioteca@alcoi.org).

Però per si de cas necessiteu més lectures per a passar millor el temps a casa, recordeu que teniu el servici d’eBiblio.

La plataforma de préstec gratuït de llibres electrònics eBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics i que posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que permet accedir al catàleg i demanar en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals i lectors de llibres electrònics.
El servei està disponible en l’adreça http://comunitatvalenciana.ebiblio.es

Per accedir només cal disposar del carnet d’usuari de les biblioteques i comptar amb una adreça de correu electrònic, la qual haurà de figurar entre les dades que incloga en la sol•licitud del carnet de la biblioteca. La biblioteca pública proporcionarà una clau que s’usarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Com s’ha de demanar en préstec un llibre electrònic?
1. Iniciant la sessió en http://comunitatvalenciana.ebiblio.es amb les dades d’accés: número d’usuari i contrasenya.
2. Accedint al catàleg: navegant pel web i buscant llibres de diferents maneres: títol, autor o l’ISBN, o per mitjà de les classificacions temàtiques i especials
3. Una vegada localitzat el llibre que interesse, accedint a la fitxa del llibre per a veure la informació sobre l’obra i la seua disponibilitat: Immediata, Sota reserva (es pot reservar per a quan estiga disponible, i s’avisarà per correu electrònic quan ho estiga) i NO disponible per al préstec, quan el llibre ha superat el nombre màxim de reserves i no admet més préstecs ni reserves.

Com es poden llegir els llibres electrònics en eBiblio?
eBiblio dóna l’opció de llegir els llibres prestats de diverses maneres:
– En streaming, a través de qualsevol navegador connectat a Internet.
– En el núvol, amb les aplicacions de lectura disponibles per a iOS i Android. Aquestes aplicacions permeten la lectura del llibre en línia i fora de línia. Per a sincronitzar la biblioteca cal tenir connexió a Internet, però no per a la lectura del llibre.
– En ordinadors personals i lectors de llibres electrònics, per mitjà de la descàrrega del llibre amb el DRM d’Adobe.

Si necessiteu que vos proporcionem la clau d’accés o teniu qualsevol dubte al respecte serà atés via telefònica (965537143) de   o via correu electrònic (biblioteca@alcoi.org) en l’horari de 9 a 14 hores i de 16 a 20:30 hores de dilluns a divendres.

Pantalla principal eBiblio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s