L’ARXIU I LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS OBRIRAN PROGRESSIVAMENT A PARTIR DEL DILLUNS 4 DE MAIG

covid-1024x576

Seguint el calendari fixat pel Govern Central i els Ministeris de Sanitat i Cultura, l’Arxiu i les Biblioteques Municipals d’Alcoi recuperaran els seus serveis de forma gradual.

En primer lloc dins de la Fase 0 que començarà el dilluns 4 de maig l’Arxiu estarà obert per a consultes en sala mitjançant reserva prèvia (per correu arxiu@alcoi.org o telèfon 965537143), únicament en horari de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

A partir del dilluns 11 de maig en la fase 1 obrin totes les biblioteques però únicament per a préstecs en sala i devolucions. No hi haurà consulta en sala, ni premsa, ni préstec de portàtils ni sala d’estudis.

L’horari serà en la Biblioteca Central, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h, i els dissabtes de 9:30 h a 14 h.

La resta de centres (Biblioteca Tirisiti, Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti quedem suspeses i passen a ser en modalitat online.

En la fase 2, a partir del dilluns 25 de maig, s’amplia el servei a consulta en sala, però amb un aforament màxim del 30%. No hi haurà premsa ni préstec de portàtils.

L’horari serà en la Biblioteca Central, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h, i els dissabtes de 9:30 h a 14 h.

L’horari de la Biblioteca Tirisiti s’amplia, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h.

Les dues sucursals urbanes (Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti queden suspeses i passen a ser en modalitat online.

Mesures de seguretat i higiene

Seguint instruccions de les autoritats sanitàries, s’ha procedit a la desinfecció de totes les instal·lacions durant el confinament. Com a mesures de prevenció, s’ha disposat que, per a poder accedir a les biblioteques, es facilitaran guants i gel hidroalcohòlic, i tots els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 15 dies abans de retornar al préstec públic.

 

EL ARCHIVO Y LAS BIBLIOTECAS MUNICIPALES ABRIRÁN PROGRESIVAMENTE A PARTIR DEL LUNES 4 DE MAYO

Siguiendo el calendario fijado por el Gobierno Central y los Ministerios de Sanidad y Cultura, el Archivo y las Bibliotecas Municipales de Alcoy recuperarán sus servicios de forma paulatina.

En primer lugar dentro de la fase 0 que empezará el 4 de mayo en la fase el Archivo estará abierto para consultas en sala mediante reserva previa (por correo arxiu@alcoi.org o teléfono 965537143), únicamente en horario de 9 h a 14 h, de lunes a viernes.

A partir del lunes 11 de mayo en la fase 1 abren todas las bibliotecas pero únicamente para préstamos en sala y devoluciones. No habrá consulta en sala, ni prensa, ni préstamo de portátiles ni sala de estudios.

El horario será en la Biblioteca Central, de lunes a viernes, de 9 h a 14 h y de 16 h a 20:30 h, y los sábados de 9:30 h a 14 h.

El resto de centros (Biblioteca Tirisiti, Biblioteca Uixola y Biblioteca Zona Norte) abrirán únicamente de 9 h a 14 h, de lunes a viernes.

Todas las actividades programadas en la Biblioteca Tirisiti restan suspensas y pasan a ser en modalidad online.

En la fase 2, a partir del lunes 25 de mayo, se amplía el servicio a consulta en sala, pero con un aforo máximo del 30%. No habrá prensa ni préstamo de portátiles.

El horario será en la Biblioteca Central, de lunes a viernes, de 9 h a 14 h y de 16 h a 20:30 h, y los sábados de 9:30 h a 14 h.

El horario de la Biblioteca Tirisiti se amplía, de lunes a viernes, de 9 h a 14 h y de 16 h a 20:30 h.

Las dos sucursales urbanas (Biblioteca Uixola y Biblioteca Zona Norte) abrirán únicamente de 9 h a 14 h, de lunes a viernes.

Todas las actividades programadas en la Biblioteca Tirisiti quedan suspendidas y pasan a ser en modalidad online.

Medidas de seguridad e higiene

Siguiendo instrucciones de las autoridades sanitarias, se ha procedido a la desinfección de todas las instalaciones durante el confinamiento. Como medidas de prevención, se ha dispuesto que, para poder acceder a las bibliotecas se facilitarán guantes y gel hidroalcohólico, y todos los libros y documentos que se devuelvan pasarán una cuarentena de 15 días antes de retornar al préstamo público.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s